Yahşihan'da 23 Nisan coşkusu

Yahşihan

Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz, kahraman Ulu Önder Atatürk'ün Türk ve Dünya Çocuklarına armağan ettiği ve Türk Milleti'nin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı, Milli Hakimiyet esasının hakim kılındığ

ÇELENK TÖRENİ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Yahşihan Meydan’ındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, Garnizon Komutanı Bakım Albay Zait Kaplan, Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşların katıldığı kutlamalar çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı.

 

RESMİ TÖREN GEÇİDİ

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Yıldırım bir konuşma yaparken, öğrenciler de günün anlam ve önemine ilişkin yazdıkları şiir ve kompozisyonlarını okudu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan çeşitli yarışmalarda derece giren öğrencilere ödüllerinin Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen ve protokol üyeleri tarafından verilmesinin ardından, resmi tören geçişi yapıldı. Her yaştan çok sayıda insanın takip ettiği kutlama programında öğrencilerin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ